Hallo! Wij zijn e-Sia Learning.

We zijn een blended leerplatform uit Gent dat vol goesting jouw business 'futureprooft'. 'Futureproofen'? Wasda? Wij stomen je bedrijf klaar voor de toekomst door te investeren in talent management, mentaal welzijn... kortom: in mensen. Wij zijn de dromers van de samenleving, de veranderaars, de believers die geloven dat we de wereld een betere plek kunnen maken voor iedereen. Dat we meer uit ons leven kunnen halen wanneer we de juiste omgeving, mindset en tools hebben. Wij hebben het over goals with purpose en people before goals. Wij geloven dat mensen de belangrijkste asset in een bedrijf zijn. Werknemers die in hun kracht staan, zetten die kracht ook om in hun werk en dat laat zich zien in de resultaten. e-Sia learning heeft verschillende pijlers: Mind Health, Safety, Logistics, Soft Skills, etc...

image

Til uw werknemers naar een hoger niveau!

e-Sia learn is een gebruiksvriendelijk platform voor leerervaringen dat is gebouwd voor de werkplek van vandaag. In tegenstelling tot oudere LMS systemen, hebben we een prachtige gebruikerservaring die het gemakkelijk maakt voor werknemers, klanten of externe leveranciers om toegang te krijgen tot de training die ze nodig hebben.

We ontwikkelen leermodules gericht op het upskillen of re-skillen van werknemers en/of leidinggevenden voor diverse sectoren. De online modules zijn bedoeld om je te helpen je beroepsvaardigheden te verbeteren en inzicht in je stiel te verdiepen.

Waaruit bestaat een programma?

Soft skills in de bouwsector, Werken met een heftruck, Moeilijke gesprekken voeren, leidinggeven op afstand, Op een professionele manier telefoneren, Leiden en coachen en nog zoveel meer.

Elke module omvat een kwalitatief programma waarbij materiaal rond een bepaald thema aangeboden wordt, aangevuld met oefeningen, video’s, audiofragmenten. Je kan de programma’s volgen via de desktop, tablet & smartphone.

Snel, handig en eenvoudig

Met de authoring tools van e-Sia Learn is het voor leidinggevenden een koud kunstje om content rechtstreeks in ons platform te authoriseren. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het creëren van content en meer tijd hebt om uw cursisten te empoweren.

Werknemers doorlopen een programma op eigen tempo. De werknemer kan op elk moment onderbreken en opnieuw hervatten, de werknemer kiest dus zelf welk tempo dat voor hem/haar comfortabel is. Op het einde van de opleiding legt de werknemer een examen af, als hij of zij geslaagd is voor het eindexamen verdienen ze een officieel erkend certificaat.

Social learning

Leer van elkaar, aan elkaar!

Met ons platform zorgen we ervoor dat het sociaal contact op het werk niet verloren gaat en dat medewerkers zich minder eenzaam voelen. Zo kunnen zij met elkaar in contact blijven via de chatfunctie en het forum.

Wij toveren elke organisatie om tot een ‘lerende organisatie’, lerende organisaties blijven bijleren. Zowel als organisatie, als de individuele medewerkers.

Onze pijlers staven aan wat werkt.

We delen ook graag onze inzichten, download ons e-boek en verdiep je in mixed learning.

Ontdek op welke kennis, inzichten en onderzoeken wij e-Sia rond bouwen, lees onze publicaties.

E-mailen of even bellen?

Contacteer ons

Don't have an account yet? Create one!

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙